Коалицията Българските патриоти – ВМРО, НФСБ и ВОЛЯ са готови да работят

...
Коалицията Българските патриоти – ВМРО, НФСБ и ВОЛЯ са готови да работят
Коментари Харесай

Българските патриоти готови да си партнират с всички, но без ДПС

Коалицията " Българските патриоти – Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ и ВОЛЯ " са подготвени да работят с всички в Народното събрание без Движение за права и свободи. Това заяви Юлиан Ангелови организационен секретар на Вътрешна македонска революционна организация преди да регистрират депутатските си листи в София.

" Никога не сме се закотвили към избрана политическа мощ, постоянно нашето виждане е било българските партии да работят дружно за решаването на проблемите на хората, да намерят общ език в Народното събрание, разяснява Ангелов. Затова призовавахме и водачите на другите партии да се отдръпват на крачка настрана и да си преглътнат егото. Нямаме никакви пристрастия към една или друга политическа мощ, а имаме само предпочитание да свършим работа и да си осъществим програмата ", безапелационен беше лидерът на листата в 25 МИР.

Листите са подредени на правилото на справедливостта – въз основа на постигнатия резултат на всяка от трите партии в даден район на предходните парламентарни избори, изясни Ангелов. Разбира се, има и взаимни отстъпки, предвид на това да има качествени водачи, а не просто да са подредени на партиен принцип, посочи той.

Водач в 23 МИР е Кузман Илиев от Вътрешна македонска революционна организация, в 24 МИР е Албена Найденова от Воля, а в 25 МИР Юлиан Ангелов, още веднъж от Вътрешна македонска революционна организация. Кузман Илиев съобщи, че имиджът ни е изкалян, а българският бизнес е пристискан.

" Българските гласоподаватели са тези, които избират спечелилите. Нито ГЕРБ, нито Българска социалистическа партия са в кондиция. Нашият късмет, на Българските патриоти, е да пробием и да покажем резултат. Предлагаме качествени хора с експертиза ", разкри Ангелов.

" Нито Вътрешна македонска революционна организация, нито НФСБ или Воля сме били " закотвени към избрана политическа мощ ". Всички български партии би трябвало да си преглътнат егото и да намерят общ език за решаването на проблемите. Единствено имаме предпочитание да помогнем на хората ", разяснява патриотът.

" Искаме да сложим основа за разговор в идващия парламент, за непоклатимост и сигурност. Ще търсим разговор с всички парламентарно показани партии. Не изключваме коалиция с нито една дясно-центристка партия ", разкри Борис Ячев от НФСБ.

" Партията на Слави Трифонов е партия на мълчанието. Те занапред ще се потвърждават в коя част на спектъра стоят ", добави Ячев.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР